Over CRM-Suite

CRM-Suite is een onderdeel van GSD ICT Services en is gespecialiseerd in het maken van maatwerk applicaties. Bijvoorbeeld een web-applicatie die uw incidenten verzameld en verwerkt, een website die aansluit op uw doelgroep en wensen of een compleet managementsysteem. Samenvattend leveren wij diverse producten en diensten!

Onze kernwaarde bestaat uit het aanbieden van (totaal)oplossingen waarin uw complete bedrijfsprocessen ondervangen worden.

Eenvoudige, innovatieve en vooral effectieve oplossingen in plaats van ingewikkelde trajecten voor uw dagelijkse werkzaamheden.

GSD ICT-SERVICES levert al sinds 1995 gebruiksvriendelijke maatwerk applicaties aan diverse branches zoals overheid en gemeenten, advocatuur, onderwijs, industrie, zorg, en MKB.

Missie

Het verbeteren van bedrijfsprocessen en dienstverlening binnen organisaties in diverse branches door de ontwikkeling van passende ICT oplossingen en het geven van (maat)adviezen. Door onze vakkundigheid in het (her)vormen van bedrijfsprocessen, software pakketten en programmeertechnieken, kunnen wij u optimaal ondersteunen en begeleiden bij het perfectioneren van uw workflow.

Door deze kernwaarden hebben wij een uitgebreide portfolio en langdurige relaties opgebouwd, waardoor we de waarborg zijn voor continuïteit en stabiliteit van diverse ICT oplossingen.

 

Visie

Het op efficiënte wijze ondersteunen en begeleiden van klanten en innoveren op het gebied van systemen in de breedste zin van het woord!

 

Waarom GSD ICT-Services

Natuurlijk staat óók bij ons de klant centraal, maar minstens zo belangrijk is de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van een applicatie!
Ons team doet er alles aan om gebruiksvriendelijke applicaties, websites of overige oplossingen te ontwikkelen. Naast de persoonlijke aandacht hechten wij veel waarde aan open communicatie, zowel bij het analyseren, ontwikkelen en implementeren van onze diensten. Hierdoor bereiken we nét dat beetje extra. Of het nu gaat over werkprocessen of grote managementsystemen. Wij bieden op elke vraag een antwoord!